In deschidere…

Bun venit! Mi-am propus sa creez acest blog ca un spatiu de intalnire a ideilor profesionistilor din domeniul justitiei, dar si ca un loc in care cei ce au trecut prin diverse experiente legate de acest domeniu ni le pot impartasi tuturor.

Fiind incepator in ale blogging-ului, ii invit pe toti cei care au sugestii sau idei legate de tematica abordata sa mi le impartaseasca.

Advertisements
Aside | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to In deschidere…

 1. Alexa says:

  Politistul

  Alarma falsa a nasterii amendata

  In prima zi din luna lui faurar ma deplasam cu sotia mea spre Maternitatea cea nou construita, Cuza Voda. Aceasta, insarcinata in 37 saptamani, avea simptomele unei nasteri iminente- contractii la 5 minute, dureri de spate , in partea de jos a burtii, acolo unde este uterul plin, si alte dureri si simptome specifice femeilor cand aduc pe lume o VIATA. Ma deplasam cred cu viteza de maxim 65 km/h; eram la iesirea in Targul Iesilor, cu iazul inghetat pe stanga , strada era libera, iar sotia intr-o situatie speciala caracteristica aducerii pe lume a unei VIETI NOI.
  Cand am fost oprit de domnul agent i-am explicat situatia: ca sotia este posibil sa nasca si ca ne grabim la spital, ca imi pare rau ca am depasit cu foarte putin limita de viteza si ca voi conduce cu viteza mai redusa. Dumnealui mi-a replicat sec: „trebuia sa chemati SALVAREA”, a intors spatele si s-a indreptat agale spre masina pentru a completa procesul-verbal, lasandu-ma cu gura cascata si cu sotia contractata iminent.
  Pentru a nu pierde timp pretios, am semnat procesul-verbal, fara obiectiuni.
  Multumim lui Dumnezeu, contractiile sotiei s-au dovedit alarma falsa, pruncul nostru nascandu-se sanatos tun, la termen, la 39 saptamani.
  Pentru toate aceste considerente, in mod respectuos va solicit anularea procesului-verbal de contravenţie precizat ,exonerarea mea de la plata amenzii stabilită şi de la executarea sancţiunii complementare stabilită prin acesta.
  În subsidiar, în cazul în care veţi considera că procesul-verbal îndeplineşte condiţiile legii solicit înlocuirea amenzii cu avertisment şi exonerarea mea de la executarea sancţiunii contravenţionale principale si complementare.
  Intre timp s-a nascut COPILUL . Depun copie conform cu originalul dupa certificatul de nastere.
  Solicit judecata in lipsa mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s